De Digitale Dage 2017 – “Bedre end nogensinde” – Ombygning af staldbygning til afrikansk restaurant i Aalborg Zoo.

 

Oplev den digitale byggeproces fra start til slut og få mere viden om, hvordan BIM og Det Digitale Byggeri kan være en fordel for din virksomhed, når de nordjyske byggeuddannelser i samarbejde med byggebranchen for syvende år i træk slår dørene op for Danmarks praktiske eksperimentarium ”De Digitale Dage” den 5. – 7. april 2017 ved UCN på Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV.

Gennem aktiviteterne på De Digitale Dage, som bl.a. illustrerer fremtidens integrerede samarbejdsmetoder, effektivisering af processer og dataudveksling gennem BIM-modeller, kan du blive klogere på hvilken værditilførsel og optimering din virksomhed kan erhverve.

Årets fokus 

Med fokus på anvendelse af 3D-teknologi, og denne gang under overskriften De Digitale Dage – ”Bedre end nogensinde” skal case-grupperne skabe en ombygning af en staldbygning til afrikansk restaurant i Aalborg Zoo. Som grundsten vil vores studerende sammen med en række virksomheder – Færch & Co., Lund & Staun, Rambøll, Dansk Boligbyg, NCC Danmark, MT Højgaard, Frandsen & Søndergaard og COWI, deltage aktivt i opgaveløsningen, og arbejdet vil denne gang foregå i et konkurrencepræget miljø. Som et af konkurrenceparametrene vil vi igen i år udfordre 3d-teknologien ved hjælp af nye digitale værktøjer. Vi er – University College Nordjylland, Aalborg Universitet, EUC Nord, COWI, og Dansk Byggeri.

 

Foruden aktører fra erhvervslivet deltager i alt ca. 100 studerende fra de nordjyske byggeuddannelser på UCN, AAU og EUC Nord i De Digitale Dage, der sætter fokus på samarbejde og læring i projekteringen til udførelse på byggepladsen, og på hvordan digitale værktøjer kan styrke kommunikationen under hele byggeprocessen. I år skal deltagerne tage udgangspunkt i den kommende ombygning af Aalborg Zoo. Den ene halvdel af bygningen skal omdannes til restaurant med visuelt kontakt til savannedyrene i den anden halvdel af bygningen. Derudover skal der laves en udendørs terrasse med udsigt over savannen.

A20160413_DDD2016_0522

Tak til de deltagne virksomheder:

Færch & Co. Logo_beskåret        Lund&Staun_uden adresse        Ramboll_Logo_Cyan_RGB_402x85px

DBB-Logo   NCC_RGB_POS    MTH_logo_hori_100mm_cmyk_blue

BJERG_arkitektur  Logo Standard_beskåret.jpg            224804_1024px-cowi_a-s_logo-1024